Lirik Lagu Wandra - Sun Gawe Mesem

Tags
Loading...

Lirik Lagu Wandra - Sun Gawe Mesem

Lirik/Lyrics: Sun Gawe Mesem
Artis/Band: Wandra
Album: Single

Lirik Lagu Wandra - Sun Gawe Mesem

Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Pisahe sun lan riko
Mulo wes dikarepno

Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Pisahe sun lan riko
Mulo wes dikarepno

Sakat bengen wong tuwek riko
Sing gelem restui
Sakat bengen wong tuwek riko
Serune ngalangi

Mulo loro mesti loro
Kadung welas dipisahno
Mulo gelo mesti gelo
Kadung demen diadohno

Masio loro tetep sun sidep
Masio gelo sun gawe mesem

Sing usah ditangisi
Nasibe welas iki
Pisahe sun lan riko
Mulo wes dikarepno

Sakat bengen wong tuwek riko
Sing gelem restui
Sakat bengen wong tuwek riko
Serune ngalangi

Mulo loro mesti loro
Kadung welas dipisahno
Mulo gelo mesti gelo
Kadung demen diadohno

Masio loro tetep sun sidep
Masio gelo sun gawe mesem