Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma Feat RPH

Loading...

Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma Feat RPH

Lirik/Lyrics: Sabar Ini Ujian
Artis/Band: Nella Kharisma FT RPH (Republik Patah Hati)
Album: Single

Lirik Lagu Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma Feat RPH

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

[NELLA]
Aku ra ngerti
Sing dadi pikiranmu
Sak bendino nglarani atiku

Kurang kepiye
Anggon ku sing nresnani
Nanging sing tak tompo
Loro ati

Opo cobo salahku
Nganti keloro loro
Opo pancen wes ono sing liyo

Opo kowe ra kelingan
Jaman lagi dadian
Susah seneng
Sing penting barengan

[REFF]
Sabar sabar model piye
Kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae
Koyo ra nduwe ati

Sabar kudu sabar
Jare iki ujian
Nanging nganti kapan
Aku wes ora tahan

[RAP]
Tresnoku wes tenanan
Malah mbok nggo dolanan
Opo ora kelingan
Jaman lagi pendekatan
Pandanganmu jaluyu
Nggelinding koyo banyu
Nggawe luluh atiku
Sing terbuai rayuanmu
Saiki lenda lende
Lali karo janjine
Lambemu mencla mencle
Ora kenali jagate
Aku kurang kepiye
Kurang sabar apane
Sak karepmu dewe

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

[NELLA]
Aku ra ngerti
Sing dadi pikiranmu
Sak bendino nglarani atiku

[RAP2]
Ketok awan mbengi ra tau sobo omah
Bali seminggu pisan, malah nggowo masalah
Jarene pamite kerjo golek upah
Jebule baline nggowo wedokan liyo

[NELLA]
Opo cobo salahku
Nganti keloro loro
Opo pancen wes ono sing liyo

[RPH]
Dulu cinta cinta ada juga kangen kangenan
Sekarang kau berubah setelah kenal dia
Jarene janjine sehidup semati
Nyatane saiki kau ingkari janji

[REFF]
Sabar sabar model piye
Kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae
Koyo ra nduwe ati

Sabar kudu sabar
Jare iki ujian
Nanging nganti kapan
Aku wes ora tahan

[PENUTUP]
Sabar sabar model piye
Kabeh wes tak lakoni
Kowe isih podo wae
Koyo ra nduwe ati

Sabar kudu sabar
Jare iki ujian
Nanging nganti kapan
Aku wes ora tahan

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian