Lirik Lagu Petan (oleh) Nella Kharisma

Tags
Loading...

Lirik Lagu Petan (oleh) Nella Kharisma

Lirik/Lyrics: Petan
Artis/Band: Nella Kharisma
Album: Single

Lirik Lagu PETAN

Wong urip kudu prasojo
Ojo meri karo bondo wong liyo
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Wong urip kudu prasojo
Ojo meri karo bondo wong liyo
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Ojo pati seneng nonggo
Opo maneh mbek petan golek tumo
Sing dadi pungkasane
Suwe-suwe mbukak kartune bojone

Goro-goro golek tumo
Suwe-suwe golek salahe wong liyo
Sing dadi pungkasane
Rumah tangga perang bheroto yudho

[REFF]
Rumah tangga berantakan [goro-goro petan]
Bojo njaluk pegatan [goro-goro setan]

Wong urip kudu prasojo
Ojo meri karo bondo wong liyo
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Wong urip kudu prasojo
Ojo meri karo bondo wong liyo
Bondo dengkul, modal cinta
Ra kelingan bojone kerjone opo

Ojo pati seneng nonggo
Opo maneh mbek petan golek tumo
Sing dadi pungkasane
Suwe-suwe mbukak kartune bojone

Goro-goro golek tumo
Suwe-suwe golek salahe wong liyo
Sing dadi pungkasane
Rumah tangga perang bheroto yudho

[REFF]
Rumah tangga berantakan [goro-goro petan]
Bojo njaluk pegatan [goro-goro setan]
Rumah tangga berantakan [goro-goro petan]
Morotuwo njaluk sedan [morotuwo edan]