Lirik Lagu GamelAwan Ft. Sandra - Havana (Wong Lanang) Javenese version

Tags
Loading...

Lirik Lagu GamelAwan Ft. Sandra - Havana (Wong Lanang) Javenese version

Lirik/Lyrics: Havana (Wong Lanang)
Artis/Band: GamelAwan Ft. Sandra
Album: Single

Lirik Lagu GamelAwan Ft. Sandra - Havana (Wong Lanang) Javenese version


Oh lanang wong lanang
Senengane wedokan
Lanang oh lanang
Mripate Jelalatan

Lanang oh lanang
Nepsune diumbar
Oh lanang, pancene kebangetan
Oh lanang wong lanang

Wis mlaku-mlaku karo bojone
Lha jebule
Sih kober nglirak-nglirek liyane
Kok nakale

Opo maneh yen ra ono bojone
Banjur piye
Malah ra karuwan tingkah lakune
Kok njaluk dibeleh

Uuuuuuuu....
Jarene wis setia
Nyatane tetep buaya
Kurang opo aku
Uuuuuuuu....

Ayu sexy bodiku
koyok ratu
Oh lanang wong lanang
Oh lanang wong lanang

Senengane wedokan
Lanang oh lanang
Mripate Jelalatan

Lanang oh lanang
Nepsune diumbar
Oh lanang, pancene kebangetan
Oh lanang wong lanang

Wis ta sri ojo emosi
Kene tak pijeti ojo kok seneni
Tresnoku mung siji sliramu neng ati
Ora biso diganti nganti tekane pati

Sing sampean ndelok bendino
Kepethuk tangga-tanggane
Ora biso disalahno
Urusan dhewe-dhewe

Siji sing dadi perkoro
Montok ayu dandanane
Nyawangku ora sengojo
Pancen uwis rejekine

Rejeki Gundhulmu...

Oh lanang wong lanang
Senengane wedokan
Lanang oh lanang
Mripate Jelalatan

Lanang oh lanang
Nepsune diumbar
Oh lanang, pancene kebangetan
Oh lanang wong lanang

Naaa.. Hok ya ya ya
Seneng nyawang wadon
Wong lanang
Senengane wedokan

Oh lanang wong lanang
Senengane wedokan
Lanang oh lanang
Mripate Jelalatan

Lanang oh lanang
Nepsune diumbar
Oh lanang, pancene kebangetan
Oh lanang wong lanang

Oh lanang wong lanang
Senengane wedokan
Lanang oh lanang
Mripate Jelalatan

Lanang oh lanang
Nepsune diumbar
Oh lanang, pancene kebangetan
Oh lanang wong lanang

Oh lanang wong lanang
Oh lanang wong lanang
Oh lanang wong lanang
Oh lanang wong lanang