Lirik Lagu Es Campur - Cornelius & Junior Ft Lelly Whatam

Tags
Loading...

Lirik Lagu Es Campur - Cornelius & Junior Ft Lelly Whatam

Lirik/Lyrics: Es Campur
Artis/Band: Cornelius & Junior Ft Lelly Whatam
Album: Single 2018

Lirik Lagu Es Campur - Cornelius & Junior Ft Lelly Whatam

Dek aku pengen numpak
Kangmas pengen numpak opo
Pengen numpak barang sing kepenak

Lho kangmas malah nranyak
Yen saru kangmas tak jambak
Wong aku mung pengen numpak..numpak becak

Tak gendong mbanjur tak obong
Lho kangmas kok waton ngomong
I'm sory bebs darling tinimbang ndomblong

Do, doremifasol..mi..solfamisolfami i love you

[REFF]
Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

[VERSE2]
Dek aku pengen rabi, rabi kok dua kali
Kangmas pengen poli pantai eh poligami

Plisdong mas tolong bercermin
Raperlu so pasti necis
Wong nggo nguntal angel kok mbagusi

Bukane kangmas nggaya
Kangmas butuh dua cinta
Ingat kangmas sudah tua kasihan bunda

Do, doremifasol..mi..solfamisolfami i love you

[REFF]
Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

Kikikiki..kisah cerita nyata
Didalam sesese..buah keluarga
Jadi lela..ki.. ha..rus setia
Ingat pada anak dan istrinya

Do, doremifasol..mi..solfamisolfami i love you

[REFF]
Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

[Penutup]
Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur

Iki campursari opo campur mangkel
Opo es campur (bahasane ngawur)
Iki campursari opo montor mebur