Lirik Lagu Deni 25 - Kenangan

Tags
Loading...

Lirik Lagu Deni 25 - Kenangan

Lirik/Lyrics: Kenangan
Artis/Band: Deni 25
Album: Single

Lirik Lagu Deni 25 - Kenangan


Remuk rasane atiku
Yen kelingan sliramu
Tanpo sebab ninggal aku
Ngawe tatu ning atiku

Abot rasane
Nglaleke kenanganmu
Karo kenanganku
Sing tansah tak ukir
Ono sakjroning atiku

Kelingan jaman semono
Aku ro kowe pacaran
Mlaku ning pinggir segoro
Karo tangane gandengan

Nanging kabeh kuwi
Wis dadi kenangan
Mergo awakmu tego
Misahke sesandingan

Pantai parangtritis
Sig dadi seksine cidro
Nalikane kowe
Medot taline asmoro

Aku tok tinggal lungo
Lungo ro wong liyo
Tanpo sebab
Gawe atiku keloro-loro

Dek opo kowe lali
Karo Janjimu Marang aku
Sing mbiyen
Tok ucap ning lati

Ono ing ngarepku
Janjimu ra bakal pisahan
Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan

Kowe mblenjani
Nglarani ati iki
Seprene aku isih kelingan
Karo sliramu

Sing mbiyen mlaku
Bebarengan karo awakku
Bayangmu raiso ilang
Seko pikiranku

Mergo awakmu isih ono
Ning njero atiku
Abot rasane aku
Nglaleke kenanganmu

Mergo awakku isih tresno
Marang sliramu
Bakal tak jogo tresnoku
Nganti tekan patiku

Snajan awakku raiso
Balen karo sliramu
Dek opo kowe lali
Karo janjimu marang aku

Sing mbiyen
Tok ucap ning lati
Ono ing ngarepku
Janjimu ra bakal pisahan

Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan
Kowe mblenjani
Nglarani ati iki

Dek opo kowe lali
Karo janjimu marang aku

Sing mbiyen
Tok ucap ning lati
Ono ing ngarepku
Janjimu ra bakal pisahan

Nganti tekane pati
Nanging opo mergo kahanan
Kowe mblenjani
Nglarani ati iki