Lirik Lagu Deni 25 - Adisucipto

Tags
Loading...

Lirik Lagu Deni 25 - Adisucipto

Lirik/Lyrics: Adisucipto
Artis/Band: Deni 25
Album: Single

Lirik Lagu Deni 25 - Adisucipto


Adisucipto
Dadi seksi lungamu
Nalikane sliramu
Pamit Lunggo Ninggal aku

Pamitmu lungo makaryo
Lungo ing paran kono
Janjimu mung sedelo
Nanging seprene
Kowe tanpo kirim warto

Adisuciton
Dadi seksi lungamu
Nalikane sliramu
Pamit Lunggo Ninggal aku

Pamitmu lungo makaryo
Lungo ing paran kono
Janjimu mung sedelo
Nanging seprene
Kowe tanpo kirim warto

Tansah abot ning ati
Awakku tok pamiti
Lungomu cah ayu
Duh pepujaning ati

Rasane ra lilo
Nyawang sliramu lungo
Nganti tekan kapan abot
Roso iki kudu tak songgo

Pancen abot tenan
Nyawang sliramu lungo
Ninggalke awakku
Amung kangen sing tak roso

Rasane sepi tenan
Rasane ra karuan
Yen aku kelingan sliramu
Tanpo sesandingan

Nangging janjimu kuwi
Kabeh ra terbukti
Sliramu nyatane Seprene ora bali bali
Lungomu ninggal loro

Ngukir tatu ning dodo
Aku kelangan tresno
Abot roso sing tak songgo

Adisucipto iki
Ninggal kenangan ning ati
Nalikane lungomu
Ninggal awakku iki

Pancen kangen ati iki
Yen kelingan sliramu
Naliko awakmu
Isih mlaku bareng aku

Nanging kabeh kuwi
Saiki ra ono arti
Mergo awakmu lungo
Seprene ora bali

Amung roso kuciwo
Saiki sing tak roso
Ngempet loro ati iki
Keronto ronto

Kowe tego mblenjani
Janjimu jaman semono
Ngawe atiku loro
Mbubarke kabeh cerito

Nanging janjimu kuwi
Kabeh ra terbukti
Sliramu nyatane
Seprene ora bali bali

Lungomu ninggal loro
Ngukir tatu ning dodo
Aku kelangan tresno
Abot roso sing tak songgo

Adisucipto iki
Ninggal kenangan ning ati
Nalikane lungomu
Ninggal awakku iki

Lungomu ninggal loro
Ngukir tatu ning dodo
Aku kelangan tresno
Abot roso sing tak songgo

Adisucipto iki
Ninggal kenangan ning ati
Nalikane lungomu
Ninggal awakku iki