Lirik Lagu Nella Kharisma - Mego

Tags
Loading...

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mego

Lirik/Lyrics: Mego
Artis/Band: Nella Kharisma
Album: Single
Distribusi: MEGA RECORD

Lirik Mego

Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

//MUSIK

Tresno sing ono njero dodoku
Tetep tak ugemi tekan saiki
Wulan lintang jejer bareng dadi siji
Koyo tresnoku neng ati iki

Lakonku ra bakal mblenjani
Tresnane tresno iki selawase ora lali

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono

Endahe mego sing katon ing netro
Kabut putih nutup ing njerone dodo
Endahe mego wis pestine nyoto
Nadyan akeh gudo lelakon sin ora ono