Lirik Lagu Agung Pradanta - Wis Tak Tompo FT. Putri Kirana

Tags
Loading...

Lirik Lagu Agung Pradanta - Wis Tak Tompo

Lirik/Lyrics: Wis Tak Tompo
Artis/Band: Agung Pradanta FT Putri Kirana
Album: Single

Lirik Wis Tak Tompo

Roso ning njero ati
Raiso tak apusi
Kadang nyesek ning dodo
Nanging aku biso opo

Bingung rasane ati
Kepiye kudu nyikapi
Tresnaku soyo gede nggo awakmu

[Putri Kirana]
Ojo dadi atimu
Kadang raiso ketemu
Mergo kewajibanmu
Kudu ndampingi bojomu

Kabeh uwes tak tompo
Kabeh uwes tak pikerno
Snajan aku mung dadi selir atimu

Ati ra nuntut opo opo
Pengen ku iki yo mung tresno
Mergo awakmu sing gawe seneng atiku

[REFF:Agung & Putri]
Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyok bojoku
Sabaro selir atiku

Kabueh kui wis tak tompo
Snajan kadang ati loro
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuoso

[Putri Kirana]
Ati ra nuntut opo opo
Pengen ku iki yo mung tresno
Mergo awakmu sing gawe seneng atiku

[REFF:Agung & Putri]
Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyok bojoku
Sabaro selir atiku

Kabueh kui wis tak tompo
Snajan kadang ati loro
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuoso

[PENUTUP]
Pangapurane awakku
Durung iso gawe atimu
Seseneng koyok bojoku
Sabaro selir atiku

Kabueh kui wis tak tompo
Snajan kadang ati loro
Nanging piye meneh
Wis garise sing kuoso