Lirik Lagu Nella Kharisma - Loro Ati

Tags
Loading...

Lirik/Lyrics: Loro Ati
Artis/Band: Nella Kharisma
Album: Single

Lirik Loro Ati

Kadung mung riko pengen ngelarani
Atinisun tapi ojo coro gediki
Sing pisan pendo sun diloro ati
Mung cukup semene byaen
Isun sing ngarep maning

Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati
Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati

Sun yakin liyo dino
Sun oleh ganti hang lebih sempurno

Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati
Mameng maneng isun
Maneng maneng diloro ati

Kadung mung riko pengen ngelarani
Atinisun tapi ojo coro gediki
Sing pisan pendo sun diloro ati
Mung cukup semene byaen
Isun sing ngarep maning