Vita Alvia Ft. Bayu G2B - Adoh Paranmu

Tags
Loading...

Lirik Lagu Vita Alvia Ft. Bayu G2B - Adoh Paranmu

Lirik Lagu Vita Alvia Ft. Bayu G2B - Adoh Paranmu

Tresnomu kanggo aku sepiro gedene
Pas awake dewe wis jarang ketemu
Mergo adoh paranmu
Gawe kangen ning atiku
Mugo sliramu biso njogo atimu
Amung ono kowe
Wong lanang ning njero atiku
Mergo ati iki
Wis tak tutup nggo liyane
Yo mung siji panyuwonku soko kowe

Ngancani aku nganti tekan matiku
Nyawang kerlip lintang ngelingke kowe cah ayu
Mergo adoh paran gawe kangen ning atiku
Tak tuliske tembang tresno mung kanggo sliramu
Ben kowe ngrasakke sepiro gede tresnoku
Manis esemmu, ayumu dadi inspirasiku
Wes tak ukir indah nggo dadi semangatku
Tak tunggu balimu ben iso nyanding sliramu
Siap lahir batin aku dadi imammu

Tresno suci iki amung dinggo kowe
Ra ono liyane sing iso nggantike
Adoh seko kowe gawe ra tenang atine
Mangan ngombe nganti ra ono rasane
Pendak arep turu mung biso nyawang fotomu
Rungu sworo mu wis cukup nentremke atiku
Yen pancen kahanan kowe adoh seko paran
Bakal tak lakoni snadyan akehe pacoban
Duh kowe cah ayu rungkono laguku
Dinggo tombo roso kangen sak jroning atimu
Penting dinggo dewe kudu duwe roso sabar
Ben tresnomu lan tresnoku ora bakal bubar
Sayang ndang cepet bali
Sayang aku ngenteni
Sayang mugo tansah setyo
Ojo nganti keno gudo wadon liyo
Gusti wes paringi jodoh sing sempurna
Sing bakal tak jogo selamanya
Mugo kowe lan aku nganti tekan bebrayan
Urip sesandingan dan takkan terpisahkan
Iso krungu kabar yo mung lewat bbm-an

Iso krungu kabar yo mung lewat bbm-an
Kadang telat mbales nggawe dewe salah paham
Nanging kabeh kuwi ojo dingo alesan
Margo dewe duk cah cilik sing seneng nesunan
Kabeh masalah mesti ono solusine
Kudu podo ngerteni ben padang dalane
Percoyo awakku tresnoku yo mung kowe
Sing tak perjuangke nganti tekan selawase
Sayang ndang cepet bali
Sayang aku ngenteni
Sayang mugo kowe tansah setyo
Ojo nganti keno gudo wadon liyo
Sayang ndang cepet bali
Sayang aku ngenteni
Sayang mugo kowe tansah setyo
Ojo nganti keno gudo wadon liyo